Kapor pečený v alobale

Kapor pečený v alobale

Kapor pečený v alobale

Tento recept nám posiela: Mária zo Sloviniek


náročnosť: nízka
čas: 15 minút
bezlepkový recept: Áno

Postup

Kapra očistíme, vypitváme, dobre umyjeme, posolíme, potrieme rozpustebým maslom a vložíme do alobalu. Dáme ho piecť na 25 minút do dobre vyhriatej rúry. Upečeného kapra rozrežeme na porcie, obalíme zemiakovými hranolkami, hráškom, uhorkami a strúhaným syrom. Dobrú chuť!


Potrebujeme

  • 1 kapor
  • 50 g masla
  • soľ
  • tvrdý syr Karička

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov