Mäsový bochník so syrom

Mäsový bochník so syrom

Mäsový bochník so syrom

Tento recept nám posiela: Mária zo Sloviniek


náročnosť: stredná
čas: 30 minút
porcie:

Postup

Mäso umyjeme a spolu s očistenou cibuľou zomelieme. Pridáme nahrubo postrúhaný syr, vajcia, petržlenovú vňať, soľ, vegetu, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, horčicu kečup a rozotretý cesnak. Hmotu dobre premiešame a zahustíme strúhankou. Formu na srnčí chrbát vyložíme alobalom, ktorý potrieme olejom a natlačíme do nej mäsovú hmotu. Alobal uzavrieme. Pečieme v horúcej rúre cca 30 minút. Potom alobal rozbalíme a ďalej pečieme asi 15 – 20 minút. Bochník po upečení necháme mierne vychladnúť, potom ho z formy vyklopíme a pokrájame na plátky.


Potrebujeme

  • 300 g bravčového mäsa z pliecka
  • 300 g hovädzieho mäsa
  • 1 cibuľa
  • 200 g tvrdého syra
  • 3 vajcia
  • posekaná petržlenová vňať
  • soľ
  • vegeta
  • mleté čierne korenie
  • mletá červená paprika
  • 1 lyžica horčice
  • 3 lyžice kečupu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 6 lyžíc strúhanky
  • olej

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov