Tortila s kuracím mäsom

Tortila s kuracím mäsom

Tortila s kuracím mäsom

Tento recept nám posiela fanúšik varenia s Karičkou


náročnosť:
čas:
porcie:

Postup

Na tortilu natrieme Karička smotanovú nátierku.  Následne uložíme vedľa seba Karička eidam klasik plátky. Posypeme rukolou. Na panvici necháme roztopiť maslo a kuracie mäso opečieme z každej strany.  Vychladnuté kuracie mäso pokrájame na plátky.  Ďalej na rukolu umiestníme pokrájané kuracie mäso, sušené paradajky a bazalkové pesto. Bazalkové pesto si vytvoríme rozmixovaním alebo rozdrvením bazalky, píniových orieškov a parmezánu spolu s olivovým olejom.  Hotovú tortilu zatočíme a rozkrojíme.


Potrebujeme

  • Karička smotanová nátierka
  • Tortila
  • Karička eidam klasik plátky
  • Rukola
  • Sušené paradajky
  • Kuracie mäso
  • Maslo
  • Soľ
  • Pesto:
  • 100 g čerstvej bazalky
  • 100 g parmezánu
  • 200 ml olivového oleja
  • 100 g píniových orieškov
  • soľ

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov