Treska v smotanovej bylinkovej omáčke

Treska v smotanovej bylinkovej omáčke

Treska v smotanovej bylinkovej omáčke

Tento recept nám posiela: Karička


náročnosť: stredná
čas: 40 min
porcie: 3
bezlepkový recept: Áno

Postup

Predhrejeme rúru na 200 stupňov. Vyberieme misu, v ktorej zmiešame kyslú smotanu, 4 trojuholníky balenia Karička Klasik, nakrájanú cibuľu, tymián, kôpor, soľ a korenie. Odložíme bokom.

Ohňovzdornú misu vymastíme maslom a položíme do nej pláty tresky. Jemne ich osolíme, okoreníme a zalejeme omáčkou. V rúre pečieme odokryté približne 15 minút. Zakryjeme alobalom a ešte ďalších 5 minút dopekáme. Servírujeme napríklad s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť 😉


Potrebujeme

  • 600 g plátov z aljašskej tresky
  • 125 ml kyslej smotany
  • 30 ml rozpusteného masla
  • 1 balenie Karička Klasik 125 g
  • 1 malá cibuľa
  • ½ lyžičky tymianu
  • 1 lyžička sušeného kôpru
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov