Slimáky

Slimáky

Slimáky

Tento recept nám posiela: Júlia z Drienovskej Novej Vsi


náročnosť: nízka
čas: 25 minút
porcie: 4-6

Postup

Hotové a rozmrazené lístkové cesto rozvaľkáme. Naň rozotrieme Karička črievko. Potom na to poukladáme šunku resp. šunkovú salámu. Na to nakoniec dáme postrúhaný tvrdý syr Eidam. Lístkové cesto stočíme do rolky. Studeným hrotom noža nakrájame cca 2 cm kolieska, ktoré uložíme na papier na plech. Keď budeme mať celú rolku pokrájanú, tak jednotlivé kúsky potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme do vyhriatej rúry na cca 15 minút. Pečieme pri teplote na 170 -180 stupňov.


Potrebujeme

  • 1 ks lístkové cesto
  • 20 dkg šunky resp.šunkovej salámy
  • 1 ks Karička črievko
  • 15 dkg tvrdý syr Eidam
  • 1 vajíčko

Dohľad nad ochranou osobných údajov (v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679) vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA: p. Bc. Katarína PAVLOVÁ, emailový kontakt: zo@eurotrading.sk na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.

Nastavenia cookies
Ochrana osobných údajov